Als je op zoek bent naar een leuke manier om een avond met een vriend door te brengen, kun je niet fout gaan met een drankspel voor 2 personen. Er zijn heel veel verschillende leuke drankspelletjes om uit te kiezen, maar als je op zoek bent naar iets dat leuk is om met twee personen te spelen, dan hebben we dat voor je gevonden! Hier zijn 42 van de beste drankspellen voor 2 personen die je binnen de kortste keren zowel aan het drinken als aan het lachen zullen maken.

Inhoudsopgave Verbergen

Drankspel voor 2 personen – Bordspellen

De meeste leuke drankspelletjes zijn ontworpen voor grote groepen, maar er zijn genoeg drankspellen voor 2 personen die net zo leuk zijn! Daarnaast zijn bordspellen een geweldige manier om een avond door te brengen en het toevoegen van alcohol kan dat nog leuker maken! Hier zijn enkele van de beste drankspellen voor 2 personen die kunnen worden gespeeld met een bordspel.

1. Out of the Blue Drinking Ludo – Drankspel – Bordspel

Het spel Ludo is zo leuk, vooral als je wint! Maar het kan frustrerend zijn als je van het bord wordt geknikkerd en helemaal opnieuw moet beginnen. Deze variant van het spel is nog uitdagender omdat je elke keer een shotje moet nemen! Maar het blijft een geweldig drankspel om met vrienden te spelen voor een leuke avond.

Ik heb gezocht naar een spel dat zowel leuk is als niet te veel tijd kost om te spelen. Dus toen ik dit drankspel vond, moest ik het kopen. Het leukste eraan is dat het met iedereen gespeeld kan worden en dat er veel verschillende manieren van spelen zijn! We hebben het gespeeld met vrienden, familie en op feestjes. Dit spel heeft me nog nooit teleurgesteld!

Koper

2. Let’s Get F*cked Up – Drankspel – Bordspel

Op zoek naar een leuk en makkelijk drankspel om het ijs te breken? Zoek niet verder en probeer Let’s Get F*cked Up! Speel met de klok mee en neem het aantal stappen dat je gooit met de dobbelstenen. Kom onderweg grappige en interessante minigames tegen. De eerste persoon die de finish bereikt, wint, de rest moet drinken! Maak je klaar om te concurreren, te drinken en een leuke tijd te hebben!

We hebben dit spel met veel plezier gespeeld met vrienden. Geweldig voor feestjes of gewoon een avondje plezier. Zou een geweldige aanvulling zijn om te doen in elk studentenhuis!

Koper

3. Black Out Dutch edition – Drankspel – Bordspel

Haal de wijnglazen tevoorschijn en koel je drankjes! Het is weekend, dus dat gaan je vieren met Black Out Dutch Edition! Dit drankspel is perfect om je weekendplezier met vrienden te beginnen. Het is de bedoeling om niet als eerste speler de Black Out-cirkel te bereiken. Als je dat wel bent, dan ben je de verliezer en moet je drinken!

We hebben Black-Out Dutch Edition gekocht voor een leuke avond met vrienden afgelopen weekend en we konden niet meer tevreden zijn. Het snel geleverd waardoor we het meteen konden spelen, en de opdrachten in het spel zijn hilarisch! We hebben veel gelachen en gedronken!

Koper

4. Schaken – Drankspel – Bordspel

Als je op zoek bent naar een leuke en originele draai op het klassieke schaakspel, dan hoef je niet verder te kijken dan Schaken het drankspel! Deze spannende variatie van het klassieke schaakspel laat je bloed sneller stromen. Speel tactisch en je tegenstander verliest twee keer zo hard als jij een spelletje Schaken het Drankspel wint.

Ik speel dit spel al een maand met mijn vrienden en we zijn alleen gestopt omdat we te dronken zijn. Drinkschaak is erg leuk als je met je vrienden wilt spelen en het niet zo serieus neemt. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen op zoek is naar een leuk drankspel

Koper

5. Drinking Ducks – Drankspel – Bordspel

Ben je op zoek naar een leuke manier om je volgende feest op te vrolijken? Drinking Ducks is een geweldige drankspel om je vrienden aan het lachen en feesten te krijgen! Laat de kaarten bepalen hoeveel je moet drinken en kijk wie het langst zijn hoofd omhoog kan houden!

Drinking Ducks is een leuk drankspel voor 2 personen dat je de kans geeft om een soort wedstrijdje te spelen. Ik was eerst sceptisch omdat ik al eerder andere drankspelletjes heb gespeeld en ze saai en niet erg spannend vond, maar nadat ik dit spel had geprobeerd, was ik verkocht!

Koper

6. Mens erger je niet – Drankspel – Bordspel

De volwassen versie van ‘Mens erger je niet‘ is een leuk drankspel om met je vrienden te spelen! Het is een geweldige manier om een avond door te brengen, en je zult zeker een avond hebben om nooit te vergeten (of te vergeten, afhankelijk van hoeveel je drinkt)!

Ik moet zeggen dat dit spel een van mijn favorieten is, ik hou van de simpele regels. Het is erg leuk voor twee personen en een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden. Het enige nadeel is dat het vrij moeilijk kan zijn om meer drankjes te maken als je flink verliest na één potje, maar ik weet zeker dat ik dat nog onder de knie krijg.

Koper

7. Bierspel – Drankspel – Bordspel

Het meest geliefde bierspel ter wereld! ‘Bierspel’ het drankspel voor de echte bierliefhebbers! Een hilarisch leuk en lachwekkend drankspel met gekke missies die zijn ontworpen om je zoveel mogelijk punten te laten verdienen. Wist je dat je op je kroegentocht vanuit huis het bruine café, de bar en zelfs de brouwerij kunt bezoeken?

We hebben dit spel verschillende keren met vrienden gespeeld en het is altijd erg leuk. We hebben gekke dingen gedaan, maar we moeten altijd lachen. Het spelen van dit spel is altijd een geweldige manier om wat tijd met vrienden door te brengen en plezier te hebben.

Koper

8. De Magische Bus – Drankspel – Bordspel

Het klassieke drankspel bussen veranderd in de Magische Bus. Leuk om te spelen voordat je uitgaat! Tijdens het spelen van de Magische Bus probeer je uit de bus te ontsnappen of als je dorst hebt probeer je erin te komen. Het spel bestaat uit 3 ronden, de eerste 2 zijn de voorrondes en nummer 3 is de finale ronde.

Ik maakte kennis met het spel door een vriend en we vonden het geweldig om het samen te spelen! Het is het perfecte spel om met een je vrienden te spelen, omdat het zoveel lijkt op het originele kaartspel. Ik raad zeker aan om het eens te proberen!

Koper

9. Drinkopoly – Drankspel – Bordspel

Als je op zoek bent naar een drankspel waar iedereen van kan lachen en genieten, zoek dan niet verder dan Drinkopoly! Dit populaire drankspel staat garant voor urenlang plezieren is perfect voor elke een spelletjesavond. Verspil dus geen tijd met het nadenken over ideeën voor een drankspel, maar haal Drinkopoly gewoon tevoorschijn en laat de gezelligheid maar komen!

Ik speel dit spel graag met mijn vrienden, het is gewoon zo leuk. Ik ben meestal de persoon die meer drinkt dan de anderen, maar ik word niet zo dronken als gewoonlijk als we dit spel spelen. Het is een geweldige manier om een avond door te brengen met je beste vrienden.

Koper

10. Alcoholly – Drankspel – Bordspel

Alcoholly het beste drankspel van Nederland! Met dit spel zullen jij en je vrienden gegarandeerd een onvergetelijke avond vol plezier beleven! Dit drankspel is een bordspel dat super grappig of heel extreem kan zijn, afhankelijk van hoe je het wilt spelen! Dus pak een drankje en maak je klaar voor een avond om nooit te vergeten!

Ik speel graag Alcoholly. Het is een leuk drinkspel voor 2 personen en het wordt ook een beetje een bordspel. Ik speelde het met mijn vriendin en zij vond het geweldig dat we samen iets konden doen dat niet alleen maar op de bank tv zitten te kijken (wat we meestal doen).

Koper

11. Slingpuck – Drankspel – Bordspel

Slingpuck is een heel eenvoudig spel. Beide spelers beginnen met vijf stenen (zwart of wit). Zodra het aftellen voorbij is, proberen de spelers de stenen door de gleuf in het midden naar de zijkant van de tegenstander te schieten. Wanneer een speler alle stenen aan de kant van de tegenstander heeft gekregen, is het spel afgelopen en moet de verliezer drinken.

Ik heb veel plezier beleefd aan het spelen van Slingpuck op feestjes. Het is een van de beste drankspelletjes die ik ben tegengekomen en die je met z’n tweeën kunt spelen.

Koper

12. Party or Naughty – Drankspel – Bordspel

De koelkast is goed gevuld, de snacks staan in de vriezer en de drankjes staan koud. Het is weer weekend, dus laten we het goed vieren! Het enige dat ontbreekt is het populaire drankspel Party of Naughty, dat gegarandeerd hilarische, spannende en uitdagende momenten zal opleveren!

Als je op zoek bent naar een drankspel , dan is dit spel perfect. Ik heb het met mijn kamergenoot gespeeld en heb er veel plezier aan beleefd, want het is makkelijk te leren maar heeft genoeg strategie om het niet te simpel te maken.

Koper

13. Tic Tac Toe – Drankspel – Bordspel

Het Tic Tac Toe het drankspel is een heerlijke variant op het klassieke spel. In plaats van je X of O neer te zetten, zet je om de beurt je borrelglaasje neer. Wanneer een speler een rij van drie shotglaasjes heeft, moet de tegenstander alle shotjes opdrinken. Dit drankspel doet het op ieder feest goed en zal iedereen een geweldige tijd bezorgen!

Tic Tac Toe spelen met vrienden is erg leuk, en het als drinkspel spelen zorgt voor nog meer gezelligheid. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe drankspelletjes en deze is geweldig!

Koper

14. Truth or dare – Drankspel – Bordspel

Houd je van Truth or dare? Iedereen kent het klassieke drankspel, flesje draaien, maar wat als je elke keer een shot moest nemen als je je geheimen niet durfde te vertellen of een uitdaging uit de weg ging? Zou jij het aankunnen?

Ik speel al een paar weken Truth or Dare en ik krijg er geen genoeg van. Het is veruit het leukste drankspel dat ik ooit gespeeld heb. De vragen zijn hilarisch, maar zetten je toch aan het denken. Je weet nooit wat je te wachten staat. Ik hou van dit spel!

Koper

15. Slechte smaak – Drankspel – Bordspel

In het hilarische drankspel ‘Slechte Smaak‘ kiezen spelers 6 ingrediënten (niet inbegrepen). Vul een kopje met elk ingrediënt. De spelers draaien om de beurt aan het wiel. Het wiel vertelt je welke ingrediënten je moet mixen, of dat je een andere speler kunt kiezen om te drinken, of je fiches kan gebruiken.

Ik vind dit spel zo leuk. Het is superleuk voor iedereen, je drinkt een heleboel verschillende drankjes en makkelijk onder de knie te krijgen.

Koper

Drankspel voor 2 personen met dobbelstenen

Er zijn veel leuke drankspelletjes die met slechts twee personen kunnen worden gespeeld. Heb je binnenkort een avond met een vriend of vriendin gepland en ben je nog aan het nadenken over wat jullie gaan doen? Of ben je op zoek naar een drankspel voor een gezellige avond met je vriend(in). Dan zijn dobbelspellen een geweldige manier om de avond op gang te brengen.

Wij hebben een aantal verschillende drankspellen voor je uitgezocht die perfect zijn voor twee personen en die kunnen worden gespeeld met dobbelstenen. Nieuwsgierig? Lees snel verder voor de beste drankspellen voor twee personen met dobbelstenen betrokken.

16. Snakes and Bladdered – Drankspel – Dobbelspel

Spelers rollen om de beurt een dobbelsteen en navigeren over het bord bij het drankspel ‘Snakes and Bladdered’. Als ze op een ladder landen, gaan ze naar een vak verderop op het bord. Als ze op een slang landen, moeten ze terugkeren naar een vorig veld. Het doel van dit drankspel is om zelf zo min mogelijk shotjes te drinken en de tegenstander het meeste totdat je het laatste veld hebt bereikt

Een leuk spel om met je vrienden te spelen. Het is een goede ijsbreker om nieuwe mensen te leren kennen of om verschillende vriendengroepen met elkaar in gesprek te brengen. Je kunt echt in de stemming komen als je een paar drankjes op hebt!

Koper

17. Mexen – Drankspel – Dobbelspel

Het drankspel Mexen begint met de eerste speler die de dobbelstenen gooit. Als hun score hoog genoeg is, mogen ze de dobbelstenen doorgeven aan de volgende speler (max. 3x gooien). De andere spelers hebben dan hetzelfde aantal worpen als de startspeler. De speler met de laagste score aan het einde van het spel is de winnaar.

We hebben dit spel met vrienden gespeeld en vonden het erg leuk. De regels voor het drinken, het dobbelen, alles beviel me! Het is een leuke manier om te spelen tijdens een avondje met je vrienden. Ik raad je zeker aan dit spel te proberen als je op zoek bent naar een nieuw drankspel!

Koper

Drankspel voor 2 personen met kaarten

Als je op zoek bent naar leuke drankspelletjes om met een vriend of partner te spelen, dan ben je hier aan het juiste adres. Kaarten zijn een geweldige manier om wat spanning toe te voegen aan je volgende avondje drinken. Om je op weg te helpen hebben we een aantal drankspellen die ervoor zorgen dat jullie allebei een gezellige avond zullen hebben. Bekijk hieronder onze lijst met de beste drankspellen voor twee personen met kaarten.

18. Dorstig – Drankspel – Kaartspel

Als jij en je vrienden op zoek zijn naar een leuk drankspel om het ijs te breken en elkaar beter te leren kennen, zoek dan niet verder dan het spel Dorstig. Dorstig is een uniek spel dat verschillende drankspellen in één combineert, dus je zult genoeg plezier beleven tijdens het spelen. Of je nu je vrienden wilt belazeren of gewoon een leuke tijd wilt hebben, Dorstig is het perfecte spel voor jou.

Dorstig is een geweldig spel voor feestjes. Het is een drankspel dat leuk is voor iedereen. Ik speel het met mijn vrienden op vrijdagavond, en het is elke keer weer leuk!

Koper

19.Het Derde Helft – Drankspel – Kaartspel

Het Derde Helft drankspel is de perfecte manier om elk feest op te fleuren! Met 6 categorieën en een opdrachten voor elke speler, zal dit drankspel je gegarandeerd aan het praten en lachen maken met je vrienden. Misschien leer je er zelfs dingen over die je nooit eerder wist!

Ik heb in mijn leven heel wat drankspelletjes gespeeld en ik kan je vertellen dat De Derde Helft de grappigste is die ik in jaren heb gespeeld. Mijn vriendengroep speelt dit spel nu een paar weken en we vinden het geweldig.

Koper

20. Happy Drinking – Drankspel – Kaartspel

Wat is een betere manier om je avond te beginnen dan door het drankspel HAPPY DRINKING te spelen? Met 69 interessante speelkaarten zal het zeker een knaller worden voor jou en je vrienden. Bovendien is het supergemakkelijk om te spelen. Degene die begint neemt een kaart van de stapel en leest deze voor. De volgende speler doet hetzelfde, enzovoort totdat alle kaarten zijn gelezen.

Ik had nooit gedacht dat ik zou genieten van kaartspellen, maar Happy Drinking is een leuke manier om te ontspannen na een lange dag. Dit spel zorgt voor een beetje onderlinge competitie en is erg leuk. Als je op zoek bent naar een drinkspel dat gezellig is en niet te lang duurt om te spelen, dan is Happy Drinking perfect voor jou!

Koper

21. Zuipen tot we kruipen – Drankspel – Kaartspel

Zuipen tot we kruipen, een van de leukste drankspellen voor studenten dat er is! Je hebt vertrouwen, eerlijkheid, lef en een sterke maag nodig om het te spelen. Stem, versla en verraad je medespelers. Er zijn 99 kaarten, dus elk spel is anders. Dit drankspel is perfect voor feestjes en zal je tot het uiterste drijven!

Als je een spel zoekt om met vrienden te spelen terwijl je drinkt, dan is dit het spel. Mijn vrienden en ik vinden het heerlijk om dit ’s avonds na het werk te spelen. Het is makkelijk op te zetten en levert uren plezier op. Zeker een aanrader!

Koper

22. Groggy – Drankspel – Kaartspel

Groggy is perfect als drankspel voor twee personen om wat plezier te beleven. Het enige wat je nodig hebt zijn de speelkaarten en een van je beste vrienden. Groggy laat je de hele nacht lachen met zijn grappige opdrachten, gekke minigames en moeilijke vragen. Dus waar wacht je op? Verzamel je vriend(in) of partner en bereid je voor op een avond die je niet snel zult vergeten!

Dit is zonder twijfel het beste drinkspel dat ik heb geprobeerd. Het is erg leuk en je kunt het heel goed vaker spelen. Het is ook zeer gemakkelijk te leren, wat wel eens een probleem kan zijn met andere drankspellen.

Koper

23. King Zen – Drankspel – Kaartspel

De KING ZEN-regels zijn eenvoudig – als je iets verkeerd doet, drink je. Net als in het originele drankspel, trekken de spelers bij KING ZEN om de beurt kaarten en voeren ze de opdrachten op de kaarten uit. Moet je een opdracht bedenken? Pak dan een inspiratiekaart met gekke en grappige suggesties.

King Zen is het leukste drinkspel dat ik tot nu toe heb gespeeld. Het is niet moeilijk zoals sommige andere drankspellen en het is gewoon zo leuk! Je hebt er ook niet veel tijd voor nodig en je kunt het met vrienden spelen wanneer je maar wilt.

Koper

24. Drink je Rot – Drankspel – Kaartspel

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier om tijd door te brengen met je vrienden? Nou, zoek niet verder! Drink je Rot is een geweldig drankspel om je vrienden op een heel andere manier te leren kennen. Pak om de beurt een kaart van de stapel en voer de misschien wel een hele gekke opdracht uit. Wie van jullie ligt er als eerste onder de tafel?

Drink jezelf dood is echt geweldig. We begonnen te spelen met een paar vrienden, en nu is het praktisch een wekelijks terugkerend spelletje. Zolang je niet te gevoelig bent voor alcohol is dit spel perfect!

Koper

26. No Excuse – Drankspel – Kaartspel

No Excuse! Het drankspel voor gevorderden! Dit drankspel is perfect voor iedereen die zijn avondje drinken naar een hoger niveau wil tillen. Ben je die standaard drankkaarten beu? Dan is het hoog tijd om dit drankspel met al je vrienden te spelen! Dit spel zorgt er zeker voor dat je flink zal drinken en hard  gaat feesten!

Zonder een vriend van mij had ik nooit geweten dat dit spel bestond. Het is een geweldig gezelschapsspel en je kunt het overal goed spelen! Ik had een geweldige tijd toen ik dit met mijn vrienden speelde.

Koper

27. Do or Drink – Drankspel – Kaartspel

Do or Drink is het perfecte drankspel om je feest mee te beginnen! Het is net een feest in een doosje. Voer de uitdagingen die op de kaarten staan zo goed mogelijk uit anders moet je drinken! Do or Drink zal je avond naar een heel nieuw niveau brengen. Je zal het er nog weken over hebben!

Ik kocht Do or Drink voor mijn vrienden en het was de beste beslissing die ik heb genomen. We vinden het leuk om dit spel op vrijdagavond te spelen, het is gewoon ontzettend gezellig! Het is een van die spellen die een feestje compleet maken. Ik raad je zeker aan dit te kopen als je op zoek bent naar een leuk drankspelletje om met vrienden te spelen!

Koper

28. Know Your Friends – Drankspel – Kaartspel

Bij het drankspel Know Your Friends moeten de spelers zoveel mogelijk kaarten goed beantwoorden. Heb je een antwoord fout? Dan geef je de stapel door. De verliezer is bekend wanneer de stapel kaarten op is of iemand 15 antwoorden goed heeft. Degene met de minste kaarten verliest en krijgt een shitfriend kaart. De andere spelers mogen voor iedere kaart in hun hand 5 slokken weggeven! Drinken maar!

De vragen zijn hilarisch en brengen je echt in de stemming. Het is ook echt een goede manier om je vrienden beter te leren kennen. Ik zou het iedereen aanbevelen die met zijn vrienden iets leuks wil doen.

Koper

29. Kateren – Drankspel – Kaartspel

Kateren is een kaartspel dat het randje op zoekt en drankspel is perfect voor iedereen die zijn avond naar een hoger niveau wil tillen! Bereid je voor op de meest buitensporige vragen en extreem grappige uitdagingen. Met dit drankspel ben je verzekerd van een onvergetelijke avond vol schatterend gelach en gekke capriolen. Pas op dat je de ‘Kater kaart’ niet krijgt, want dan loopt het pas echt uit de hand!

Kateren is een geweldig spel om met je vrienden te spelen. Het is een geweldig strategiespel dat gemakkelijk te leren is. Kateren is een knaller als je het met vrienden speelt , het kan namelijk gespeeld worden door mensen die het spel echt goed kunnen spelen maar ook door mensen die het voor het eerst doen.

Koper

30. Ik heb nog nooit – Drankspel – Kaartspel

‘Ik heb nog nooit’ het drankspel is een geweldige manier om jezelf en je vrienden kennis te laten maken met een aantal gekke, grappige en absoluut bizarre situaties. Met meer dan 200 onverwachte, pijnlijke en verbazingwekkende vragen, komen er zeker een aantal rare anekdotes, gênante geheimen en opwindende momenten over jou en je vrienden naar boven!

Ik heb nog nooit is mijn favoriete drinkspel. Het is een geweldige ijsbreker die je helpt op een hele nieuwe manier je vrienden te leren kennen! Het spel is simpel en gemakkelijk te leren, en zorgt voor urenlang lol.

Koper

31. Party Pesterijen – Drankspel – Kaartspel

Party Pesten is het perfecte drankspel voor iedereen die ervan houdt anderen te pesten! In dit spel is elkaar pesten de sleutel om te winnen, dus zorg ervoor dat je je beste spel meeneemt! De eerste speler die al zijn kaarten heeft weggespeeld is de winnaar. Pas wel op! In Party Pesten zijn er speciale drank pestkaarten toegevoegd om het pesten nog leuker te maken!

Dit is het leukste drankspel dat ik tot nu toe heb mogen spelen. Ik heb een groep vrienden die elke vrijdagavond langskomt om te spelen en we trappen allemaal zo veel lol! De potjes gaan meestal snel, wat een van de redenen is dat dit spel een van mijn favoriete dingen op onze vrijdagavond is!

Koper

32. Kaartje blazen – Drankspel – Kaartspel

Het drankspel ‘Kaartje Blazen‘ is gemakkelijk te begrijpen. Leg gewoon een stapel kaarten op een glas bier en probeer om de beurt een of meer kaarten van de stapel te blazen. Gelukt? Dan moet de tegenstander een slok bier nemen. Degene die de laatste kaart eraf blaast, verliest het spel en staat wat groters te wachten!

Leuk en gemakkelijk drankspel om te spelen! Heb het laatst aan iemand cadeau gedaan voor zijn verjaardag en we hebben het meteen de hele avond gespeeld.

Koper

33. Ezelen – Drankspel – Kaartspel

Het doel van het dit drankspel Ezelen is om vier van dezelfde soort kaarten in je hand te krijgen. Wanneer iemand dit is gelukt, sla je met je hand op het midden van de tafel. Alle andere spelers moeten daar zo snel mogelijk met hun hand bovenop slaan. Degene die aan het einde bovenaan ligt, verliest de ronde en krijgt een letter. Net zolang totdat er iemand E.Z.E.L. heeft en een opdracht uit moet voeren.

Er komt niet vaak een spel langs dat zo leuk is om te spelen, maar Ezelen is zo’n spel. Het heeft zo’n goed gevoel voor humor en is supermakkelijk te leren. Mijn vrienden en ik hebben het bijna elk weekend gespeeld sinds we het spel hebben gekocht. Ik kan dit drankspel niet genoeg aanbevelen!

Koper

34. Skip Bo – Drankspel – Kaartspel

Getallen worden lastiger als je alcohol hebt gedronken, waardoor Skip Bo een van de leukere drankspelletjes wordt. Elke keer als iemand een stapel afmaakt, moet iedereen een drankje nemen. Telkens als iemand de kaart van zijn stapel niet weg kan leggen, moet hij een drankje nemen. De eerste persoon die zijn stapel leeg heeft, mag één persoon kiezen om zijn drankje op te drinken.

Eigenlijk is dit geen drankspel, maar ik kan je zeker aanraden om het een keer als drankspel te spelen. Ik kan je beloven dat het een avond word die je niet snel zal vergeten!

Koper

Andere leuke drankspelletjes voor 2 personen

Nog steeds op zoek naar inspiratie voor andere leuke drankspelletjes voor twee personen? Er zijn ook nog een aantal leuke drankspelletjes om te spelen zonder dat je dobbelstenen, kaarten of borden nodig hebt. Of het nu gaat om een potje bierpong, roulette of jenga. Wij hebben een aantal van de leukste andere drankspelletjes voor twee personen voor je uitgezocht om je op weg te helpen!

35. Bijtende Krokodil – Leuke drankspelletjes 2 personen

Het drankspel begint door de bek van deze bijtende krokodil zover mogelijk te openen. Druk de losse tanden van de krokodil voorzichtig terug op hun plaats om zijn tanden weer vast te maken. Pas op dat je niet op een zere tand drukt, anders zal de krokodil wraak nemen en zal zijn bek dichtslaan! Degene die verliest moet drinken!

Ik moet toegeven dat ik niet echt wist wat ik moest verwachten voordat ik het kocht, maar mijn vrienden en ik vinden het fantastisch. We hebben de laatste tijd veel gespeeld en zelfs onze eigen spelregels bedacht.

Koper

36. Bierpong – Leuke drankspelletjes 2 personen

Een leuk drankspel voor 2 personen dat niet in deze lijst kan ontbreken is natuurlijk bierpong! De regels zijn simpel: vul de bierpong bekers met bier en probeer het balletje in een van de glazen van de tegenstander te gooien. Heb je een balletje raak gegooid? Dan moet je tegenstander het glas leegdrinken!

Ik speel al jaren bierpong met mijn vrienden en ik vind het geweldig! Op onze studentenfeestjes is het feest niet compleet zonder een spelletje bierpong.

Koper

37. Dare Pong – Leuke drankspelletjes 2 personen

Dit drankspel is een nieuwe bierpong variant en is de perfecte manier om wat extra plezier toe te voegen aan je avondje drinken! Bij Dare Pong zitten onder elke beker 1 van de 120 gekozen durfkaarten. Als het andere team het balletje in jou beker gooit, kun je jezelf redden door de opdracht op de kaart uit te voeren. Ga je voor de opdracht? Of drink je toch liever de beker op?

Mijn vrienden en ik wilde een keer iets anders  dan een avondje bierpong dus we probeerde deze variant een keer. Ik moet zeggen, tot nu toe bevalt het ons erg goed!

Koper

38. Drankspel Roulette – Leuke drankspelletjes 2 personen

Dit drankspel is de perfecte manier om thuis te genieten van de sfeer van een casino, maar dan met een rij borrelglaasjes die je normaal alleen bij je favoriete kroeg kunt krijgen. Drankspel Roulette maakt een avond met een vrienden(in) nog gezelliger! Weet jij al met welke drankjes jij roulette gaat vullen?

Mijn vrienden en ik spelen het altijd op feestjes en het verveelt nooit. Je kan het op een aantal verschillende manieren spelen, met verschillende regels wat het spel leuk houdt!

Koper

39. Shotjes Roulette – Leuke drankspelletjes 2 personen

Shotjes Roulette is de perfecte manier om elk feest op te fleuren en het interessant te houden. Met 16 glazen kunnen jij en je vrienden genieten van een leuk en feestelijk drankspel dat iedereen aan het praten zal krijgen. Pas wel op dat je niet te snel dronken wordt!

Dit spel is echt een aanrader als je een avond goed dronken wil worden! Heb het laatst met mijn vrienden gespeeld en er is genoeg drank doorheen gegaan die avond!

Koper

40. Vallende Toren – Leuke drankspelletjes 2 personen

Het MikaMax Vallende Toren drankspel is de perfecte manier om wat extra plezier aan je avond toe te voegen. Kijk wie de meeste taken kan voltooien in dit beroemde blokspel, nu met een boozy twist! Dit drankspel  is perfect voor feestjes of borrels met vrienden en zorgt ervoor dat iedereen kan lachen en genieten. Dus verzamel je vrienden, pak wat te drinken en maak je klaar voor wat plezier!

Mijn vriend en ik vinden het leuk om het samen te spelen, hij is veel beter dan ik, maar dat maakt het spel voor mij alleen maar uitdagender. Het is een perfect drankspel voor 2 personen omdat je er wel veel mee kunt lachen en je je nooit hoeft te vervelen.

Koper

41. Drunken Tower – Leuke drankspelletjes 2 personen

Een avondje gezelligheid en borrelen met je vriend of vriendin? Klinkt als een goed idee! Bij het drankspel Drunken Tower maak je de avond nog een beetje leuker. Deze speciale set bevat zowel “schone” blokken als blokken met opdrachten. Verwijder je het verkeerde blokje? Dan moet je de opdracht op het blokje uitvoeren. Het is een geweldige manier om een beetje spanning aan je avond toe te voegen!

Ik heb het uren gespeeld met een vriend. We hebben zo hard gelachen dat we moesten huilen en we hebben zo’n leuke tijd gehad dat ik nu al uitkijk naar mijn volgende potje met mijn vrienden!

Koper

42. Ring Toss – Leuke drankspelletjes 2 personen

In het klassieke Ring Toss-spel proberen spelers een ring over een haak te laten landen. De drankspelvariant voor volwassenen werkt hetzelfde. De ring zit vast aan een touwtje dat is verbonden met een centrale paal, waardoor je de ring niet zomaar kwijtraakt. Lukt dit je toch? Dan ben je een stap dichterbij om je tegenstander te laten drinken!

Een leuk drankspel om met vrienden te spelen. Wij vinden het vooral leuk omdat het simpel te leren is maar moeilijk onder de knie te krijgen. Als je een feestje geeft en wat entertainment wilt, is dit perfect!

Koper

Dit was de top 42 drankspellen voor 2 personen

We weten allemaal dat leuke drankspelletjes een geweldige manier zijn om elk avond op te fleuren. Je hebt nu voldoende inspiratie op kunnen doen met deze lijst van de 42 leukste drankspellen voor 2 personen. Van klassiekers zoals bierpong tot nieuwe favorieten zoals Drunken Tower. Bel snel een vriend of vriendin, pak een drankje en maak je klaar om wat plezier te hebben! Inspiratie nodig voor andere leuke spelletjes? Bekijk dan onze andere blogs!