Een belangrijke eigenschap van een goed dobbelspel is dat de spelers plezier beleven tijdens het spelen. Het dobbelspel hoeft daarom niet altijd moeilijk te zijn! De moeilijkheidsgraat van een dobbelspel kun je afleiden van de leeftijdsgroep waarin ze zijn ingedeeld. Je hebt onder andere:

  • Dobbelspelletjes voor kleuters van 3-6 jaar.
  • Dobbelspellen voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.
  • Ook heb je een dobbelspel voor tieners van 10 t/m 18 jaar;
  • En tot slot heb je dobbelspellen voor volwassene (18+)

Of je nu een dobbelspel met je kleuter wil spelen of je wilt een dobbelspel tegen je partner spelen, in deze lijst vind je dobbelspellen van ieder niveau!

Wat zijn nu de leukste dobbelspelletjes voor 2 personen’?  In deze blog ga je antwoord krijgen op deze vraag!

Dobbelspelletjes voor 2 personen (3-6 jaar)

Lekker een middagje dobbelspelletjes voor 2 personen spelen met je kleuter? Hier zijn een aantal dobbelspellen die zeker de moeite waard zijn om te spelen!

1. Keer op keer kids

Het is druk in de dierentuin! Er zijn vandaag zoveel bezoekers dat de spelers van het Keer op Keer Kids dobbelspel de verzorgers moeten helpen met het voeren van de dieren. De spelers kunnen helpen met het voeren van de dieren door dobbelstenen van de juiste kleur te gooien. Degene die als eerste het dierenverblijf vol heeft gaat er met de overwinning van door! Een ideaal dobbelspel voor gezinnen met kleine kinderen.

Klik hier voor een instructievideo

Ik speel graag spelletjes met mijn kinderen. Meestal spelen we kaart- of bordspellen, maar onlangs maakte ons gezin kennis met Keer op Keer Kids en we vonden het allemaal geweldig.

Koper

2. Yatzy

Je hoeft geen wiskundige te zijn om het dobbelspel Yatzy te spelen! Het enige wat je hoeft te doen is vijf dobbelstenen gooien en verschillende combinaties maken. Het is een eenvoudig, gemakkelijk, maar een tegelijkertijd uitdagend dobbelspel voor kinderen van 5 jaar en ouder. Of je nu met je familie of vrienden gaat dobbelen, dit is het perfecte spel!

Klik hier voor een instructievideo

Ik ben dol op gezelschapsspelletjes in huis, maar het is niet altijd gemakkelijk om een spel te vinden dat het hele gezin leuk vindt. Yatzy is een geweldig spel dat iedereen in mijn gezin speelt en er veel plezier aan beleeft.

Koper

3. Nada! Dobbelspel

Heb jij een competitief karakter? Zoek snel naar passende symbolen in het chaotische dobbelspel ‘Nada’ met je vrienden en familie! Gooi de twee dobbelstenen en vind zoveel mogelijk combinaties. De speler die de meeste matches maakt wint! Het spel is afgelopen als er geen twee dezelfde symbolen op de dobbelstenen zitten en iemand “Nada!” roept.

Klik hier voor een instructievideo

Ik ben een vader en ik hou van spelletjes spelen met mijn kinderen. We hebben geprobeerd dobbelspelletjes te vinden zodat ze kunnen leren tellen en uiteindelijk hebben we Nada! Dobbelspel. Dit spel is zo leuk, de kinderen zijn er dol op, en we hebben samen veel gelachen elke keer als we het speelden!

Koper

4. Ka Pai Dobbelspel

Ka Pai is een snel dobbelspel voor 2 personen, of de hele familie. Geen beurten, waardoor iedere speler speelt op hetzelfde moment. Met slechts 24 symbolen om uit te kiezen, is het een snel strategiespel waarbij je de stammen slim moet verbinden om veel punten te scoren.

Klik hier voor een instructievideo

Dit is het perfecte spel om met mijn zoon te spelen. Het is een dobbelspel dat zo gemakkelijk te spelen is dat hij het echt kan begrijpen en we samen veel plezier kunnen hebben.

Koper

5. Regenwormen Junior Dobbelspel

Regenwormen Junior is een nieuwe versie van Regenwormen, maar dan zonder dat je erbij zal hoeven te tellen. In dit versimpelde dobbelspel letten de spelers alleen op het aantal symbolen dat ze verzamelen. Op deze manier is het dobbelspel ook voor kleine kinderen gemakkelijk te spelen!

Klik hier voor een instructievideo

Mijn kleine neefje en ik spelen dit dobbelspel nu al weken. Het is echt een leuk spel voor kinderen en het is niet zo moeilijk dat de volwassenen er niet samen van kunnen genieten. Het is een geweldige manier om mensen bij elkaar te krijgen en plezier te hebben!

Koper

6. Clever Junior Dobbelspel

Met Clever Junior is het nu mogelijk om samen met je kinderen te dobbelen. Gooi de dobbelstenen, kies alles van dezelfde kleur en vul de uitkomst in op je scoreformulier. Je tegenstanders kunnen kiezen uit de dobbelstenen die je laat liggen.

Klik hier voor een instructievideo

Ik heb Clever Junior net gekocht en heb het met mijn 4 jaar oude dochter gespeeld. Het was erg leuk en we hebben samen van het spel genoten. Clever Junior is zeker een aanrader!

Koper

Dobbelspelletjes voor 2 personen (6 t/m 10 jaar)

Op zoek naar inspiratie voor leuke dobbelspelletjes voor 2 personen voor kinderen van 6 t/m 10 jaar? Hier volgen een aantal dobbelspellen die je zeker in overweging zou moeten nemen!

7. Keer op keer 2

Keer op keer 2 is een vervolg op het originele super-verslavende dobbelspel Keer op Keer. Deze keer zijn er een aantal coole nieuwe elementen toegevoegd, waaronder twee speltypen: neem het op tegen een vriend of vriendin in de head-to-head modus, of probeer de nieuwe solomodus en behaal een zo hoog mogelijke score in 60 seconden.

Klik hier voor een instructievideo

Keer op keer 2 is een leuk spel om te spelen als je vrienden en familie op bezoek hebt. Het is makkelijk te begrijpen, snel op te zetten en zorgt voor uren vermaak. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!

Koper

8. Keer op keer

Je raakt in een mum van tijd verslaafd aan Keer op keer. Dit dobbelspel is een race om je speelveld te vullen met zo veel mogelijk combinaties. Kruis vakjes aan op je speelveld om zo snel mogelijk kolommen en velden met gelijke kleuren te vullen. Elke beurt kies je een kleur en een nummer. Combineer deze en je kunt vervolgens aangrenzende vakjes aankruisen. Het spel is perfect voor gezinnen of een kleine groep vrienden die een gemakkelijk en leuk spel willen spelen!

Klik hier voor een instructievideo

Ik ben een grote fan van bordspellen. Ik heb alle soorten gespeeld, van Monopoly tot Kolonisten van Catan en ga zo maar door. Maar ik vind het altijd leuk om iets nieuws op tafel te brengen als ik met vrienden en familie speel. Keer op keer is een dobbelspel dat door vrijwel iedereen gespeeld kan worden, ongeacht hun niveau of kennis van het spel.

Koper

9. Clever

Clever is een dobbelspel dat gemakkelijk te leren is en leuk om te spelen. Je krijgt een eigen scoreformulier met 5 categorieën – Rood, Groen, Blauw, Geel, en Paars. Na het gooien van de dobbelstenen kan je 2 (of meer) kleuren kiezen en deze invullen op je scoreformulier om punten te verzamelen. Met vele spelregel variaties, biedt dit spel een geweldige manier om een avond met vrienden en familie door te brengen!

Klik hier voor een instructievideo

Ik was op zoek naar een spel dat ik met mijn familie kon spelen en dit is het perfecte spel. Ik vind het leuk dat je meerdere manieren hebt om te winnen, zodat je het niet elke keer op dezelfde manier hoeft te spelen. Het is een geweldige toevoeging aan onze familie spelavond- we vinden het allemaal erg leuk

Koper

10. Qwixx Deluxe

Als je Qwixx speelt, gaat het spel op magische wijze verder zonder jou. In deze Deluxe-versie krijg je een uitveegbaar scorebord en zachte dobbelstenen om ervoor te zorgen dat Qwixx het perfecte spel is voor je gezin. Met eindeloze mogelijkheden voor strategisch plezier is Qwixx een frisse benadering van klassiek dobbelspellen voor kinderen van alle leeftijden.

Klik hier voor een instructievideo

Qwixx Deluxe is zo’n leuk dobbelspel om met vrienden en familie te spelen. Het is makkelijk te leren maar heeft genoeg strategie om het fris en uitdagend te houden. Onze hele familie speelt het graag, dus het is niet alleen voor kinderen!

Koper

11. Machi Koro 2: Polis! Dobbelspel

De bestseller en prijswinnende Machi Koro is terug met Machi Koro 2: Polis! Met volledig nieuw tekenwerk krijgt dit spel een geheel nieuwe invulling terwijl je voor nog grotere uitdagingen komt te staan. Deze keer is de kaartvoorraad beperkt tot drie stapels van 5 unieke kaarten, dus je kunt niet meer zomaar elk gebouw kopen dat je wilt. Je zult iets harder moeten werken dan voorheen om je stad te voltooien.

Klik hier voor een instructievideo

Machi Koro 2 is een van mijn favoriete spellen om met vrienden en familie te spelen. Ik hou van de mooie, levendige kunst en het feit dat het een veel gestroomlijnder spel is dan het origineel. Het heeft wat willekeurigheid uit het spel gehaald, maar niet alles. Het biedt nog steeds een goede mix van strategie en geluk die voor een aantal echt leuke potjes kan zorgen!

Koper

12. Lama: het Dobbelspel

Stel je rekenvaardigheden op de proef met Lama: het Dobbelspel. Gooi de dobbelstenen om zo veel mogelijk kaarten en minpunten te krijgen. Je mag elke kaart weggooien met een nummer dat overeenkomt met één van de dobbelstenen, maar je moet een kaart nemen als geen van de nummers overeenkomt. Slaag erin om minpunten te vermijden om kampioen te worden! LAMA is terug, maar met dobbelstenen! Veel plezier ermee!

Klik hier voor een instructievideo

Lama: het Dobbelspel is bij uitstek een dobbelspel voor iedereen die plezier wil maken met zijn vrienden en familie. De regels zijn gemakkelijk te leren en het is een uitstekende smaakmaker op feestjes. Het is ook een fantastische manier om tijd met je kinderen door te brengen en ze tegelijkertijd rekenen te leren. Ik raad het iedereen aan!

Koper

13. Qwixx Mixx

Qwixx Mixx is het ultieme Qwixx-pakket. Het dobbelspel kan op twee manieren worden gespeeld: met de klassieke scoreblokjes en met de nieuwe scoreblokjes. Maar je hoeft er niet slechts één te kiezen! Met Qwixx Mixx kun je spelen op welke manier je maar wilt. Qwixx Mixx heeft alles wat je nodig hebt voor nog meer plezier en spanning.

Klik hier voor een instructievideo

Ik ben echt dol op Qwixx Mixx! We hebben vaak moeite om leuke spelletjes te vinden om met mijn vrienden en familie te spelen, maar Qwixx Mixx is een schot in de roos. Het is gemakkelijk te leren en duurt niet te lang. Ik kan niet wachten om het de volgende keer dat we allemaal samen zijn te spelen.

Koper

14. Qwixx het duel

Durf jij je tegenstander uit te dagen in een spannend Qwixx duel? Het bekroonde dobbelspel Qwixx krijgt een vervolg met nieuwe spelmechanismen: de eerste schijf in elke rij kan door je tegenstander worden geslagen, maar alleen als zij hem in hun beurt slaan. Deze variant voor twee spelers heeft hetzelfde Qwixx-gevoel, maar speelt door deze nieuwe toevoeging heel anders. Met vijf verschillende niveaus is dit spel geschikt voor spelers van alle leeftijden

Klik hier voor een instructievideo

Qwixx het duel is het perfecte spel voor een familie of een groep vrienden. Je kunt het letterlijk overal spelen, van het strand tot een kampeertrip. Ik heb het op lange reizen gespeeld en het is verbazingwekkend hoeveel plezier je kunt hebben met slechts zes dobbelstenen en twee spelers

Koper

15. Qwixx

Nog nooit gehoord van Qwixx? Bij dit dobbelspel hoef je niet op je beurt te wachten – iemand gooit met de dobbelsteen en iedereen kan er zijn voordeel mee doen! Hoe meer getallen je op je scoreformulier markeert, hoe meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste seconde. Speel met je vrienden, familie of solo en ontdek wie de meester van Qwixx is

Klik hier voor een instructievideo

Ik speel Qwixx graag met mijn familie. Ik ben geen grote fan van dobbelspelletjes, maar Qwixx heeft genoeg strategie dat het leuker is om te spelen dan andere dobbelspelletjes die ik eerder heb gespeeld. Het is een geweldig spel om samen met vrienden en familie te spelen

Koper

16. Dobbel zo Clever

Daag je vrienden uit voor het ultieme dobbelspel! Dobbel zo Clever is een spannend en uitdagend spel dat gespeeld wordt met een set van 6 gekleurde dobbelstenen. De verschillende kleuren staan voor verschillende categorieën, elk met hun eigen puntenwaarde. Het doel is om meer punten te scoren dan de andere spelers. Als je op zoek bent naar iets nieuws, dan is dit dobbelspel perfect voor jou!

Klik hier voor een instructievideo

Mijn familie speelt Dobbel zo Clever nu al een paar maanden en het is een geweldige aanvulling op onze spelletjesavond. Het is erg leuk en er zijn zoveel verschillende combinaties om mee te spelen dat het nooit verveelt. Over het algemeen is het gewoon een uitstekend spel!

Koper

17. Chili Dice

Chili Dice is een dobbelspel dat je zal doen zweten. Dit is een van de heetste dobbelspellen die er zijn, met 30 worpen in de pot en 10 rondes om je een weg door te banen. Scoor zo veel mogelijk punten om te winnen en versla je tegenstanders voordat zij dat doen!

Klik hier voor een instructievideo

Chili Dice is een leuk gezelschapsspel om met vrienden en familie te spelen. Je kan het met meerdere personen spelen, waardoor het perfect is voor kleine gezelschappen, of als je bezoek over de vloer krijgt. Je kunt teams maken, of het tegen elkaar opnemen in het spel. Ik speelde het afgelopen vrijdag met mijn beste vrienden en we hebben ons weer prima vermaakt!

Koper

18. Dobbelspel Pechvogel

Pechvogel, het pittige dobbelspel! Win door 4 keer gelijk te gooien, als je in totaal 3 raven gooit, verlies je een beurt. Verlies al je beurten en je ligt uit het spel. Gooi stenen om de beurten van je tegenstander te beëindigen. De laatste speler die overblijft is de winnaar!

Klik hier voor een instructievideo

We hebben ons Dobbelspel Pechvogel nu al een paar maanden en ik kan niet ophouden het met mijn familie te spelen. Het is perfect voor als we bij elkaar komen en iedereen samen een spel wil spelen. Het spel is altijd spannend en uitdagend, maar niet te moeilijk

Koper

19. Regenwormen

Doe mee met de wereldwijde sensatie die de wereld overspoelt. Geweldig voor families, vrienden en alle leeftijden. Het compacte formaat van Regenwormen bespaart tijd en ruimte, terwijl de eenvoudige, intuïtieve gameplay perfect is voor de meest onervaren speler. Gooi dobbelstenen en probeer als eerste 36 punten te halen!

Klik hier voor een instructievideo

Ik speel dit spel graag met mijn vrienden en familie. Het is een feest om iemand een dobbelsteen te geven en dan te zien wat hij ermee doet! Ik heb de mooiste herinneringen aan het spelen van dit spel – sommige daarvan zou ik niet hebben gehad als we het niet samen speelden.

Koper

20. Dobbel vouwen

Dobbel vouwen is het nieuwe spel van toeval, concentratie en tactiek. Roep je vrienden bij elkaar en maak er een avond vol plezier, gelach en spanning van. Dobbel vouwen is een spel voor 2 of meer spelers die zin hebben in wat plezier!

Klik hier voor een instructievideo

Mijn familie speelt graag Dobbel vouwen met elkaar. Er zijn allerlei dobbelsteencombinaties om het fris te houden en het is een geweldige manier om de familie bij elkaar te brengen op avonden dat iedereen thuis is.

Koper

21. Clever tot de 3e macht Dobbelspel

Clever tot de 3e macht is een spel met een twist. Gooi de dobbelstenen en vul een van je gegooide dobbelstenen in de corresponderende categorie in. Elke categorie levert op een andere manier punten op. Kies verstandig en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Je moet verstandig kiezen om genoeg keuze te hebben voor de overwinning!

Klik hier voor een instructievideo

Een van mijn favoriete spellen om met vrienden en familie te spelen is Clever tot de 3e macht Dobbelspel. Het is een licht dobbelspel dat interessante uitdagingen biedt die je scherp houden – een heel andere ervaring dan de meeste bordspellen. Een echte aanrader!

Koper

22. Konijnenhokken Dobbelspel

Vijf ronden vol spanning! Konijnenhokken Dobbelspel is een spel van risico en toeval. In dit razendsnelle dobbelspel proberen de spelers zowel konijnen als kooien op twee dobbelstenen te gooien. Hoe meer er gegooid wordt, hoe hoger de beloning. Punten worden geteld en als een speler te veel riskeert en niet genoeg konijnen of kooien heeft, kan hij stoppen en zijn punten opschrijven. Het is een zenuwslopend spel.

Klik hier voor een instructievideo

Ik speel Konijnenhokken Dobbelspel nu al een paar weken en ik moet zeggen dat het het beste dobbelsteen loze spel op de markt is. Het is leuk voor alle leeftijden; we hebben het gespeeld met mijn nichtje, mijn ouders en zelfs met een paar van onze vrienden die geen Nederlands spreken

Koper

23. Machi Koro: Haven Dobbelspel

Je favoriete dobbelspel is net beter geworden! Machi Koro Haven is een uitbreiding van het originele dobbelspel Machi Koro, met nieuwe gebouwen, startgebouwen en herkenningspunten.

Klik hier voor een instructievideo

Machi Koro: Haven Dobbelspel is een leuk spel om met vrienden en familie te spelen. Het is niet het meest strategische spel dat er is – het is meer een op geluk gebaseerd spel – maar het kan erg leuk zijn om met andere mensen te spelen. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een luchtig dobbelspel.

Koper

24. Regenwormen Uitbreiding

Het spel Regenwormen is al behoorlijk lastig, maar heb je het ooit nog moeilijker willen maken? Met de nieuwe uitbreiding wordt je nog meer uitgedaagd door opdrachten te maken die nog moeilijker zijn dan bij het orginele dobbelspel. Zorg dat je hier klaar voor bent! De uitbreiding bevat 2 extra tegels, 7 regenwormfiches en 5 specialisten in de vorm van animeeples en een dobbelsteen.

Klik hier voor een instructievideo

Ik vind het leuk dat het spel een goede mix van strategie en geluk heeft. Het is ook leuk om met vrienden en familie te spelen. We kunnen het spelen als spelavondvuller of gewoon wanneer we samenkomen om hapjes te eten en wijn te drinken.

Koper

25. Geven en Nemen Dobbelspel

In dit dobbelspel probeer je met de dobbelstenen die je gegooid hebt een zo hoog mogelijke score te behalen. Tot zover niets nieuws, toch? In Geven & Nemen heb je echter geen standaard scoreformulier, maar maak je er zelf een door een van de kaarten uit de stapel te kiezen. Vervolgens kun je je kaarten in een rij ernaast blijven leggen.

Klik hier voor een instructievideo

Ik heb dit spel cadeau gekregen van mijn ouders en ik wist niet zeker of ik het leuk zou vinden of niet. Maar iedereen in mijn familie speelt het graag, vooral als we vrienden op bezoek hebben, dus ik denk dat ik er gewoon niet zo goed in ben!

Koper

26. Qwinto Dobbelspel

In het dobbelspel Qwinto werken de spelers aan drie oplopende getallenrijen. Elke speler heeft een vel blocnote voor zich met daarop een oranje, gele en paarse rij, die tijdens het spel gevuld wordt met getallen. Degene die het resultaat van zijn beurt slim opschrijft, wint.

Klik hier voor een instructievideo

Ik breng veel tijd door met mijn gezin en we spelen graag spelletjes samen. We zagen Qwinto Dobbelespel in de winkel en het leek ons erg leuk, dus kochten we het. Het was een absolute voltreffer! Het dobbelsteenspel is echt leuk, mijn kinderen zijn er nu helemaal weg van.

Koper

27. Memo Dice Dobbelspel

Het Memo Dobbelspel is niet je gebruikelijke bordspel! Als je de startspeler bent, dan gooi je een dobbelsteen en geef je alle anderen de kans om te onthouden wat er op de dobbelsteen staat. Als je die hebt bedekt, is de volgende speler aan de beurt. De speler die als eerste al zijn dobbelstenen heeft weggespeeld, wint!

Klik hier voor een instructievideo

Mijn familie en ik spelen dit spel graag samen. De instructies zijn gemakkelijk te volgen, en het spel is erg leuk. We hebben het voor elke feestdag gebruikt sinds we een set hebben. Het is echt leuk dat er zoveel verschillende varianten zijn om te spelen; je kunt je nooit vervelen!

Koper

28. Catan: Het Dobbelspel

De straten, dorpen en steden van Catan komen snel tot leven met deze nieuwe variant van het wereldberoemde bordspel. Spelers, die dezelfde strategieën gebruiken die ze kennen van het originele Catan, moeten nu een strategie ontwikkelen voor het bouwen van Catan terwijl ze bezig zijn met het gooien van de dobbelstenen.

Klik hier voor een instructievideo

Ik heb dit spel net dit weekend met mijn familie gespeeld en het was een knaller. Het is echt leuk om met een groep mensen te spelen, en we moesten onszelf een halt toeroepen om niet de hele nacht te blijven spelen.

Koper

29. Qwixx Longo Dobbelspel

Wat is er beter dan een goed dobbelspel? Een goed dobbelspel met langere rijnummers en 8-zijdige dobbelstenen. Probeer zoveel mogelijk punten te verdienen en rol zelf de dobbelstenen naar de overwinning. Qwixx Longo is een snel en spannend dobbelspel voor de hele familie.

Klik hier voor een instructievideo

De kinderen en onze vrienden zijn dol op dit spel! Mijn vrouw en ik hadden het in minder dan een uur in elkaar gezet en de instructies waren heel gemakkelijk te volgen. Het is elke keer dat we spelen een succes, ook al hebben de kinderen ons tot nu toe in een paar spelletjes volledig verslagen. Ik denk dat het een geweldige aanvulling zal zijn op de spelletjesavond met het gezin.

Koper

30. Machi Koro Dobbelspel

Machi Koro is een dobbelspel voor 2-4 spelers. De spelers gooien om de beurt met de dobbelstenen en voegen nieuwe gebouwen toe aan hun steden. Elk gebouw levert inkomsten op wanneer de dobbelsteen wordt gegooid, maar de speler moet beslissen of hij het risico wil nemen door de kosten te betalen bij elke worp.

Klik hier voor een instructievideo

Mijn familie was op zoek naar een nieuw spel om mee te spelen, iets anders dan Monopoly. We zijn allemaal dol op dobbelspelletjes, dus gingen we op jacht naar een spel dat niet te lang duurde om te spelen. We kwamen Machi Koro tegen, en we zijn blij dat we dat geprobeerd hebben! Het is gemakkelijk te leren en toch heeft het vele, vele variaties zodat je het elke keer dat je speelt kan veranderen.

Koper

31. Perudo Beach Dobbelspel

Je hebt vast wel eens van het klassieke spel Perudo gehoord? Nu is het tijd voor een zomerse twist! Als je op zoek bent naar een eenvoudig, makkelijk te leren en leuk blufspel – dan is dit het. Het is perfect om te spelen met vrienden en familie deze zomer. Je speelt tegen de andere spelers in een race om als eerste al je kaarten kwijt te raken.

Klik hier voor een instructievideo

Dit is een geweldig spel dat ik al jaren met mijn vrienden en familie speel. Het is altijd een leuke, luchtige avond als we dit spel uit de kast halen. Ik zou Perudo Beach Dobbelspel aan iedereen aanraden die op zoek is naar een leuke tijd!

Koper

32. 1000 Bommen & Granaten! Dobbelspel

Het dobbelspel 1000 Bommen en Granaten is de perfecte mix van geluk, strategie en vaardigheid. Met 8 dobbelstenen probeer je 3 schedels bij elkaar te krijgen. Hoe meer schedels je verzamelt, hoe hoger je score! Dit spel is een familie-vriendelijk spel dat iedereen kan spelen. Maak je geen zorgen als je niet goed bent in wiskunde! Je hoeft niets uit te rekenen of vergelijkingen op te lossen.

Klik hier voor een instructievideo

1000 Bommen & Granaten! is een leuk spel om met vrienden en familie te spelen. Ik vind het leuk dat het eenvoudig is en in korte tijd gespeeld kan worden. Het is ook leuk voor mensen die niet veel ervaring hebben met spelletjes. Je zult gegarandeerd plezier hebben.

Koper

Dobbelspelletjes voor 2 personen (10 t/m 18 jaar)

Ben je op zoek naar een nieuw dobbelspel voor 2 personen om met je tiener te spelen? Neem de onderstaande dobbelspellen dan zeker in overweging tijdens uw keuze voor een dobbelspel!

33. Roll & Write Dobbelspel

Goblins, Elfen, Dwergen en Mensen strijden om land in Roll & Write Dobbelespel. Verzamel grondstoffen door te dobbelen en bouw gebouwen. Oogst akkers om je volk te eten te geven. Bouw een dorp en een kasteel. Met meer dan 15 verschillende tegels om uit te kiezen, kun je het spel spelen als een eenvoudige race of een epische oorlog van koninkrijken.

Klik hier voor een instructievideo

Mijn familie en ik hebben Roll & Write Dobblespel gespeeld in het weekend en het is zo leuk. Het is het perfecte spel om met vrienden en familie te spelen als je iets luchtigers wilt. De instructies waren makkelijk te volgen en er was geen gebrek aan gelach! Dit is er een voor in de boeken

Koper

34. Jumbo Bresk! Dobbelspel

Jumbo Bresk, het spel is eenvoudig en snel. Gooi de dobbelstenen, schrijf een letter en scoor punten in dit kruiswoordspel. De speler met de meeste punten wint!

Klik hier voor een instructievideo

Een van de beste dobbelspellen die ik in lange tijd heb gespeeld. Het spel is gemakkelijk te leren, de regels zijn eenvoudig, en het heeft veel variatie zodat je je spel af en toe kunt veranderen. Het spel is ook perfect voor mensen van alle leeftijden om met je vrienden en familie te spelen.

Koper

Dobbelspelletjes voor 2 personen (18+)

Ben je toe aan een dobbelspel met wat meer uitdaging? Probeer dan dit dobbelspel voor 2 personen voor volwassene een keer. Je zult er geen spijt van krijgen!

35. Wizard het Dobbelspel

Wizard het Dobbelspel is een strategisch dobbelspel voor twee tot vier spelers dat perfect is voor zowel casual als serieuze dobbelaars. Je doet voorspellingen, gooit met dobbelstenen en probeert matches te maken met de hoogste puntenwaarde. De speler met de meeste punten na de laatste ronde wint!

Klik hier voor een instructievideo

Wizard het Dobbelspel is echt een geweldig spel en ik ben zo blij dat ik het gekocht heb. Als mijn vrienden langskomen, spelen we dit spel altijd. Het is makkelijk te leren en het is erg leuk!

Koper

Dit waren de 35 leukste dobbelspelletjes voor 2 personen

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan en kan je antwoord geven op de vraag ‘wat zijn nu de leukste dobbelspelletjes voor 2 personen’? Heb je meer inspiratie nodig over dobbelspellen of andere spelletjes? Lees dan onze blog